Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.

Sapratu

Bērnu biezeņu ražotājs «Lat Eko Food» plāno šogad pieckārtīgi kāpināt ražošanas apjomu

Dārzeņu un augļu biezeņu ražotājs SIA «Lat Eko Food» šogad plāno piecas reizes palielināt ražošanas jaudas, kā arī palielināt bērniem paredzētās produkcijas klāstu, biznesa portālu Nozare.lv informēja uzņēmuma vadītāja Egija Martinsone.

«Lat Eko Food» tirgū piedāvā bērniem paredzētus biezeņus «Rūdolfs». Uzņēmums strādā JIC biznesa inkubatorā. Lai arī rit tikai otrā aktīvā uzņēmuma sezona, «Lat Eko Food» plāno šogad saražot piecas reizes vairāk produkcijas nekā pērn.«Kāpināt ražošanas apjomus mums ļauj sortimenta paplašināšana un strauji pieaugošais tirdzniecības vietu skaits. Galvenais iemesls, protams, tam ir viens - biezenīšiem ir ļoti liela atsaucība no pircējiem un mazajiem ēdājiem tie patiešām ļoti garšo,» sacīja Martinsone.Viņa arī norādīja, ka šosezon «Rūdolfa» sortimentā veikalu plauktos nonākuši sešu veidu dārzeņu biezeņi mazuļiem - «Kartupelis un burkāns», «Burkāns un ķirbis», «Burkāns, ķirbis un kartupelis», «Ķirbis un kartupelis» un «Burkāns ar smiltsērkšķi», kā arī papildus trīs veidu augļu biezenīši ar plūmēm - «Ķirbis ar plūmi», «Ābols ar plūmi» un «Ābols, ķirbis un plūme». «Kopā piedāvājam jau 15 veidu bioloģiskos biezenīšus no Latvijas ekoloģiskajiem lauku labumiem,» norādīja uzņēmuma vadītāja.Biezeņu ražošanai nepieciešamos augļus un ogas «Rūdolfa» produktiem uzņēmums iepērk tikai no sertificētām Latvijas bioloģiskajām saimniecībām. Visi biezeņi tiek gatavoti bez jebkādām pārtikas piedevām, konservantiem un citiem veselībai kaitīgiem elementiem - tas ir 100% dabīgs produkts, skaidroja Martinsone.Jaunie augļu-ogu biezeņi ir izstrādāti Latvijas Valsts augļkopības institūtā, kur zinātnieki veikuši pētījumus un izstrādājuši biezeņu pagatavošanas tehnoloģijas, ieguldot darbu šo produktu izstrādē divu gadu garumā. Visas receptes tapušas ciešā sadarbībā ar Latvijas Pediatru-gastroenterologu asociāciju, kas atzinīgi novērtējuši «Rūdolfa» produkciju un iesaka to lietošanai bērnu uzturā.Patlaban sadarbībā ar Latvijas Lauksaimniecības universitāti rit darbs pie dārzeņu biezeņu sortimenta izstrādes, jo produktu klāstu plānots regulāri papildināt.

Pievieno komentāru

Citas ziņas