Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.

Sapratu

Inkubatora uzņēmuma ražotais biezenis «Rūdolfs» kļūst par gada ekoproduktu 1

Izstādes «Riga Food 2012» atklāšanas ceremonijas laikā tika sumināti konkursa «Latvijas gada ekoprodukts 2012» uzvarētāji.

Konkursa galveno balvu – īpašu ceļojošo kausu – ieguva «Rūdolfs»gardais mammas biezenis, ko ražo SIA «Lat Eko Food». Uzņēmums izveidots Jelgavas biznesa inkubatora «paspārnē».Konkursa mērķis bija popularizēt Latvijā ražotus bioloģiskās lauksaimniecības produktus, veicināt to lietošanu uzturā, kā arī izcelt bioloģisko produktu dažādību un augsto kvalitāti. Konkursā savu dalību var pieteikt jebkurš sertificēts bioloģisko produktu ražotājs.Lai izraudzītu «Latvijas gada ekoproduktu 2012», katru no produktiem pēc noteiktiem kritērijiem cītīgi izvērtēja žūrija. Tika vērtēta gan produkta smarža, garša un uzturvērtība, gan produkta vizuālais noformējums un izcelsme. Tāpat tika ņemta vērā produkta ražotāja labas bioloģiskās saimniekošanas prakse un produkta unikalitāte, informē izstādes rīkotāji.

Pievieno komentāru

Komentāri 1

Citas ziņas