Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.

Sapratu

«Nākotne» un «Rīgas miesnieks» prognozē šašlika pārdošanas apmēru pieaugumu 8

Gaļas pārstrādātāji jūnijā prognozē šašlika pārdošanas apmēru pieaugumu, aģentūrai BNS apliecināja aptaujātie gaļas pārstrādātāji.

«Gaļas pārstrādes uzņēmuma «Nākotne»» finanšu direktors Egils Immermanis aģentūrai BNS pastāstīja, ka jau šogad aprīlī, salīdzinot ar attiecīgo periodu pērn, šašlika pārdošanas apmēri pieauguši vairāk nekā divas reizes, arī maijā šašliku pārdošanas apmēri pieauga.«Maijā pieaugums, salīdzinot ar iepriekšējo periodu, ir 41%,» atzina Immermanis un piebilda, ka arī jūnijā plānots pārdošanas apmēru pieaugums. «Jūnijā plānotais pieaugums, salīdzinot ar iepriekšējo periodu, ir 70%,» informēja «Gaļas pārstrādes uzņēmuma «Nākotne» finanšu direktors.Savukārt gaļas pārstrādātāja «Rīgas miesnieka» valdes priekšsēdētājs Juhans Mats aģentūrai BNS apliecināja, ka marinētās cūkgaļas šašlika segmentā uzņēmuma pārdošanas rādītāji šogad aprīlī un maijā pieauguši attiecīgi vairāk nekā divas reizes un par 91%, salīdzinot ar analogu periodu pagājušajā gadā.«Vasara ir laiks, kad ikviens cenšas pavadīt savu brīvo laiku vairāk kopā ar ģimeni, draugiem atpūtā mājās un pie dabas, un tieši šajā periodā pieaug pieprasījums pēc dažādiem vasaras sezonas gaļas produktiem, kurus var cept uz grila vai ugunskurā,» tendences izskaidroja Mats.Arī «Rīgas miesnieka» mārketinga direktore Juliāna Juškeviča sacīja, ka šogad uzņēmuma šašlika realizācijas apmēri būs labāki nekā pērn.«Uzņēmuma pārdošanas dati liecina, ka 2010.gada aprīlī, maijā un jūnijā tika realizēti gandrīz 500 tonnu dažādu veidu vasaras sezonas cepamgaļas produktu. Šogad analogā laika periodā pārdošanas apmēru minēto produktu segmentā plānots palielināt par 20%,» uzsvēra Juškeviča un prognozēja, ka šogad Līgo svētkos «Rīgas miesnieka» šašliku un citas gaļas marinādē pārdošanas apmērs pieaugs 2,5 reizes, salīdzinot ar 2010.gada svētkiem.

Pievieno komentāru

Komentāri 8

Agnese

Nākotnes gaļa vienkārši drausmīga!!! Tad labāk neēst neko

pirms 6 gadiem, 2011.06.27 12:33

fu, gatavaja šaslika liek kautkadu hernu lai vins smagaks paliek, un tie parak spekaini gabali/// fuuu

pirms 6 gadiem, 2011.06.26 09:57

Jampāzijs no Elejas

Par Nākotnes sasliku nezinu, Miesnieks savu sasliku taisa no hrenviņzinkādas gaļas ķeskām! Gabali nevienādi, viens otrs kulaka lielumā, vēl pašam jāsagriež, pilns ar maziem krikumiem kurus uz iesma neuzspraust.Gaļas namam ir garšīgs sasliks, normāli gabali sagriezti nevis kā miesnieka atkritumi.

pirms 6 gadiem, 2011.06.26 09:22

Miesnieks

Es arī prognozēju, ka joprojām pirkšu gaļu pa tiešo no Tērvetes Zemnieka un joprojām šašliku marinēšu pats... ;)

pirms 6 gadiem, 2011.06.25 21:49

marta

ļoti garšīgs ir Nākotnes šašļiks-super!!!

pirms 6 gadiem, 2011.06.25 16:54

kakaaaa

es gan prognmozeeju ka pirkshu galju un pats taisiishu shasliku :)

pirms 6 gadiem, 2011.06.25 13:06

Citas ziņas