Nākotnē Jaunrasu mājās netālu no Staļģenes varētu ne tikai audzēt un pārstrādāt tomātus, bet arī uzņemt tūristus 6

“Tomātus esam audzējuši vienmēr. Tie arī vienmēr paliek pāri, un tad domājam, ko ar tiem iesākt. Bērni kečupu ēd bieži, ar dažādiem ēdieniem. Tad nu meklēju recepti – viena garšoja, cita negaršoja. Esmu atradusi un trīs gadu laikā uzlabojusi tādu, ko viņi ēd arī tāpat uz maizītes,” stāsta Jelgavas novada Jaunsvirlaukas pagasta Jaunrasu māju saimniece Inese Saulāja, kuras “Superdentes kečupu” nu jau gadu kā var novērtēt ne vien ģimene un radi, bet arī plašāks interesentu loks.

Foto: Raitis Puriņš. Visu rakstu lasiet 31. augusta “Zemgales Ziņās”

Pievieno komentāru

Komentāri 6

Esmu šokā

Vai tad laukos nav izsludināts ārkārtes stāvoklis ?

pirms 3 mēnešiem, 2017.08.31 12:12

Resnais

latgalē ir. Ziedoņa republikā nav, kaut gan ceļi i bez lietus ir šausmīgi.

pirms 3 mēnešiem, 2017.08.31 16:34

Priekulis

Cien. Resnais, vai Ziedonim garšo kečups ?

pirms 3 mēnešiem, 2017.08.31 16:58

Tievais

Alkohols visādās zortēs. Der arī brāga

pirms 3 mēnešiem, 2017.08.31 21:59

Džambo

Nākotnē, netālu no Staļģenes? Tas tač pavisam uz otru pusi ir..

pirms 3 mēnešiem, 2017.08.31 22:15

:D:D:D

Ir arī tādi jēdzieni kā pagātne, tagadne, nākotne!

pirms 3 mēnešiem, 2017.08.31 22:19

Uzņēmējdarbība