Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.

Sapratu

Nākotnē Jaunrasu mājās netālu no Staļģenes varētu ne tikai audzēt un pārstrādāt tomātus, bet arī uzņemt tūristus 6

“Tomātus esam audzējuši vienmēr. Tie arī vienmēr paliek pāri, un tad domājam, ko ar tiem iesākt. Bērni kečupu ēd bieži, ar dažādiem ēdieniem. Tad nu meklēju recepti – viena garšoja, cita negaršoja. Esmu atradusi un trīs gadu laikā uzlabojusi tādu, ko viņi ēd arī tāpat uz maizītes,” stāsta Jelgavas novada Jaunsvirlaukas pagasta Jaunrasu māju saimniece Inese Saulāja, kuras “Superdentes kečupu” nu jau gadu kā var novērtēt ne vien ģimene un radi, bet arī plašāks interesentu loks.

Foto: Raitis Puriņš. Visu rakstu lasiet 31. augusta “Zemgales Ziņās”

Pievieno komentāru

Komentāri 6

Esmu šokā

Vai tad laukos nav izsludināts ārkārtes stāvoklis ?

pirms 12 mēnešiem, 2017.08.31 12:12

Resnais

latgalē ir. Ziedoņa republikā nav, kaut gan ceļi i bez lietus ir šausmīgi.

pirms 12 mēnešiem, 2017.08.31 16:34

Priekulis

Cien. Resnais, vai Ziedonim garšo kečups ?

pirms 12 mēnešiem, 2017.08.31 16:58

Tievais

Alkohols visādās zortēs. Der arī brāga

pirms 12 mēnešiem, 2017.08.31 21:59

Džambo

Nākotnē, netālu no Staļģenes? Tas tač pavisam uz otru pusi ir..

pirms 12 mēnešiem, 2017.08.31 22:15

:D:D:D

Ir arī tādi jēdzieni kā pagātne, tagadne, nākotne!

pirms 12 mēnešiem, 2017.08.31 22:19

Uzņēmējdarbība