Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.

Sapratu

Laša kebabs pitas maizē 2

Grilējiet marinētu lasi un pasniedziet kā kebabu pitas maizē ar svaigiem dārzeņiem, ķiploku jogurtu un barbekjū mērci, pievienojot citronu un karstu ingveru!


Nepieciešams

Marinētam lasim:

500 g laša

marināde (var nopirkt jau gatavu)

Piedevas

1/2 gurķa

4 redīsi

1 sarkanais sīpols

1 dl turku jogurta

1 daiviņa ķiploka

4 pitas maize

salāti

4 tējk. barbekjū mērces

1/2 kārbas “mung” zaļo pupiņu

Pagatavošana

Sagrieziet lasi gabaliņos. Marinādi un lasi sajauciet bļodā vai maisiņā. Ievietojiet ledusskapī. Uzsildiet grilu. Noskalojiet un sagrieziet gurķus, redīsus un sarkanos sīpolus plānās šķēlītēs. Bļodā samaisiet jogurtu ar saspiestu ķiploku. Nolieciet malā. Grilējiet laša gabaliņus uz apsildāma režģa vidēji tiešā karstumā. Gaidiet, līdz lasis iegūst krāsu un apgrieziet to tikai vienu reizi. Tajā pašā laikā netiešā karstumā grilējiet pitas maizi. Piepildiet pitas maizi ar gurķi, redīsiem, sarkano sīpolu un salātiem, pārlejiet barbekjū mērci. Pievienojiet rupji sagrieztus laša gabaliņus un vēl vairāk mērces. Pa virsu uzlejiet ķiploku jogurtu un zaļās pupiņas.


Avots: santamariaworld.com

Pievieno komentāru

Komentāri 2

Pseidopavārs

Forša recepte, tikai es nevaru atļauties nopirkt puskilo laša :( Ar šprotēm var aizvietot?

pirms 17 dienām, 2018.11.26 21:37

andris

Super neto kliju maize un ņem brētliņas tomātu mērcē-praktiski neatšķiras ,pārējos štruntus ņem no savas dobes, sanāks lēts bet sirdīgs buterbrods, Ar 0,5 vodku aimirsīsi gan lasi ,gan to ka nevari to atļauties.

pirms 13 dienām, 2018.11.30 21:34

Receptes