Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.

Sapratu

Veģetāri baisas uzkodas Halovīna ballītei

Tradicionāli Halovīna svētkos goda vieta tiek atvēlēta izgrebtam ķirbim. Ķirbja mīkstumu var izmantot dažādu ēdienu, piemēram, kēksa vai mafinu cepšanai. Garšīgas ir krāsnī ceptas ķirbja šķēles ar garšvielām. Taču ēdienkarti var papildināt arī ar ātri un viegli pagatavojamām uzkodām. Piemēram, papriku var izgrebt līdzīgi kā ķirbi, iegriežot acu un mutes formu, bet tukšo vidu pildot ar burkānu, seleriju nūjiņām.


Pagatavošana.

Nogriež paprikas galu un izņem sēklas.

Uzzīmē seju, acis un muti izgriež ar asu nazīti.

Papriku “trauciņos” liek gurķus, burkānus, selerijas un romiešu salātu lapiņas.

Pagatavo “dip” mērci (ar to nepārlej ēdienu, bet produktus tajā uz mirkli iemērc), sajaucot jogurtu vai skābo krējumu ar ķiploku, sāli, čili pārslām vai dillēm.


Avots: santamariaworld.com

Pievieno komentāru

Receptes