Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.

Sapratu

Koks ar diviem galiem

Jelgava nereti tiek vērtēta kā kritiska vieta, kur nodarboties ar ēdināšanas biznesu, tomēr arī šeit atrodas cilvēki, kuri atver kafejnīcas, restorānus un krodziņus. Reti, bet gadās, ka tie tiek pārdoti un pārdēvēti. Viena no restorāna “Parks” īpašniekiem tā direktore Santa Zaķevica sarunā ar “Ziņām” atklāj, ko viņai nozīmē darbošanās šajā jomā.

– Kā nonācāt līdz savam restorānam?
Šī ir mana sfēra, to esmu mācījusies un tajā darbojusies. Vienmēr man ir bijis sapnis atvērt savu restorānu. Esmu jelgavniece, bet vairākus gadus dzīvoju Rīgā, tāpēc bija doma šo ideju attīstīt tur. Bija pat kaut kādas iestrādes, ko līdz galam tomēr neizdevās īstenot. Acīmredzot nebija lemts.



Foto: Raitis Puriņš. Visu rakstu lasiet 7.jūnijaZemgales Ziņās”


Pievieno komentāru

Ekonomika