Mārtiņam Sirmajam ēdienā svarīgākā ir autentitāte (FOTO) 2

«Labam šefpavāram jābūt pirmkārt fiziski spēcīgam, lai no astoņiem rītā līdz 12 vakarā varētu nostrādāt ar pilnu atdevi. Jābūt atbildības sajūtai un perfekcionismam. Nevari atļauties no virtuves izlaist ārā nevienu porciju, kas ir brāķis, un nevari atļauties nokavēt. Tāpēc mums ir tik daudz restorānu, kas tiek vērti vaļā un ciet, jo tas viss kopā ir ļoti reti kuram cilvēkam,» sarunu ciklā «Cepums ar slavenību» viesojoties pie Jelgavas jauniešiem, stāsta šefpavārs Mārtiņš Sirmais.

Foto: Raitis Puriņš. Visu rakstu lasiet 16. februāra «Zemgales Ziņās»

Pievieno komentāru

Komentāri 2

Leinis

Pavārs,vēl jo vairāk šef,parasti asociējas ar tīrību un baltumu.Bet ne jau šitais šmulis ar saviem skruļļainajiem matiem.

pirms 5 mēnešiem, 2017.02.15 23:06

suflē

un jāvērtē līdzstrādnieces pēc tā, vai smeķē perfecti

pirms 5 mēnešiem, 2017.02.15 23:26

Citas ziņas