Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.

Sapratu

Itāļu polenta – kukurūzas biezputra

2 glāzes rupja maluma kukurūzas miltu (izskatās līdzīgi dzelteniem mannā putraimiem), 6,5 glāzes ūdens, 1 tējkarote sāls.

2 glāzes rupja maluma kukurūzas miltu (izskatās līdzīgi dzelteniem mannā putraimiem), 6,5 glāzes ūdens, 1 tējkarote sāls. Smagā katlā uzvāra ūdeni, pievieno sāli un lēnā, nepārtrauktā straumītē pieber kukurūzas miltus. Biezputru visu laiku maisa ar koka karoti un karsē, kamēr tā atlec no katla malām. 1.variants. Karstu sajauc ar sviestu un rīvētu sieru. 2. variants. Pagatavo mērci ar ceptiem sīpoliem un žāvētu gaļu. 3. variants. Polentai bez piedevām ļauj atdzist un sacietēt. Griež 1 cm biezās šķēlēs un cep sakarsētā eļļā, līdz parādās caurspīdīga, kraukšķīga kārtiņa. Pasniedz kā piedevu kartupeļu vai makaronu vietā. No Līgas recepšu grāmatas

Citu datumu laikraksti

  • Audits: ūdens, ūdens, ūdentiņš

    Pēc Jelgavas pašvaldības iniciatīvas un lūguma Valsts obligātās veselības apdrošināšanas centrālās aģentūras direktores vietniece Vanda Siliņa no 22....

  • Skats no malas jeb Mēs jau visu to zinājām

    Pirms nedēļas pabeidzu vadības auditu pašvaldības uzņēmumā «Jelgavas pilsētas slimnīca».Pirms nedēļas pabeidzu vadības auditu pašvaldības uzņēmumā...

  • HOROSKOPI

    Auns Neplānojiet darbus un pasākumus uz priekšu, jo dienas gaitā var rasties pamatīgas izmaiņas, kas citādu vērsīs jūsu skatu uz dzīvi.Auns Neplānojie...