Informējam, ka šajā tīmekļa vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Sīkdatne uzkrāj datus par vietnes apmeklējumu. Dati ir anonīmi un palīdz piedāvāt Jums piemērotu saturu un reklāmas. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes.

Sapratu

Rupjo miltu biezputra

0,5 l piena vai buljona, 200 g rupjo miežu, kviešu vai rudzu miltu, sāls.

0,5 l piena vai buljona, 200 g rupjo miežu, kviešu vai rudzu miltu, sāls. Verdošā šķidrumā iemaisa miltus un kuļ ar koka karoti uz mazas uguns, kamēr putra gatava. Ēd ar mērci, piedzerot kefīru. No Līgas recepšu grāmatas

Citu datumu laikraksti

  • Zemes kompensācijas sertifikāti – vērtspapīri vai «brīvā» tirgus makulatūra?

    Tuvojas finišam privatizācijas process kā pilsētās, tā laukos. Arī valsts noteiktais privatizācijas sertifikātu izmantošanas termiņš nav aiz...

  • HOROSKOPI

    Auns Esiet maksimāli savākts, jo šodien vajadzēs apliecināt savu varēšanu. Iespējams, ka kāds centīsies ietikt jūsu pozīcijās un graut tās no...

  • ASĀ HRONIKA

    Sestdien Aviācijas ielā kādā diskotēkā ap diviem naktī tika piekauta 17 gadu veca meitene.Piekauj diskotēkā Sestdien Aviācijas ielā kādā diskotēkā...

  • Atkritumus glabā pustūkstotī izgāztuvju

    Sadzīvē katrs lietojam produktus, zāles, veļas pulveri un bezgala daudz citu itin pierastu lietu. Kad tās kļūst nevajadzīgas vai kaut kas paliek...

  • Kāpēc palielinājies reģistrēto bezdarbnieku skaits

    Oficiāli reģistrēto bezdarbnieku skaita palielināšanās līdz desmit procentiem no ekonomiski aktīvā iedzīvotāju skaita liecina gan par procesiem...

  • HOROSKOPI

    Auns Nesūrojieties par grūto dzīvi, labāk domājiet, kā to padarīt saulaināku.Auns Nesūrojieties par grūto dzīvi, labāk domājiet, kā to padarīt...