Abonē e-avīzi "Zemgales Ziņas"!
Abonēt

Pašvaldības aicina pieteikties “Bite” ziedotajām 10 000 SIM kartēm Ukrainas bēgļiem

Sniedzot palīdzību no kara bēgošajiem Ukrainas iedzīvotājiem, IKT pakalpojumu sniedzējs “Bite” ir sagatavojis 10 000 SIM kartes. SIM kartes tiks nodotas Rīgas pašvaldībai un labdarības organizācijai “Ziedot.lv”, kas organizēs to nogādāšanu citām Latvijas pašvaldībām, kas uzņem Ukrainas bēgļus. Šobrīd ikviena pašvaldība Latvijā ir aicināta pieteikties SIM karšu saņemšanai, vēršoties pie “Ziedot.lv, ” informē uzņēmumā.

Saturs turpināsies pēc reklāmas.

“Bite” ziedotās SIM kartes sniegs iespēju bez maksas zvanīt, sūtīt īsziņas, kā arī izmantot mobilo internetu saziņai ar tuviniekiem, radiem un draugiem gan Ukrainā, gan citviet Eiropā.

“Šobrīd esam sagatavojuši 10 000 īpašu SIM karšu, kas tiks nodotas Rīgai, kā arī “Ziedot.lv”, lai tās tālāk ceļotu pie pašvaldībām, kas dos pajumti patvēruma meklētājiem no Ukrainas, sniedzot iespēju sazināties ar sev tuvākajiem u.tml. Aicinām ikvienu pašvaldību sazināties ar “Ziedot.lv”, lai vienotos par SIM karšu saņemšanu,” saka Una Ahuna – Ozola, “Bite” Korporatīvo un sabiedrisko attiecību vadītāja.

Viņa norāda, ka, lai saņemtu SIM kartes, pašvaldības ir aicinātas rakstīt uz ziedot@ziedot.lv.

Foto: pixabay.com

Līdzīgi raksti

Reklāma

Atbildēt

Paldies, Jūsu ziedojums EUR ir pieņemts!

Jūsu atbalsts veicinās kvalitatīvas žurnālistikas attīstību Latvijas reģionos.

Ar cieņu,
ZZ.lv komanda.