“Tomātus esam audzējuši vienmēr. Tie arī vienmēr paliek pāri, un tad
domājam, ko ar tiem iesākt. Bērni kečupu ēd bieži, ar dažādiem ēdieniem.
Tad nu meklēju recepti – viena garšoja, cita negaršoja. Esmu atradusi
un trīs gadu laikā uzlabojusi tādu, ko viņi ēd arī tāpat uz maizītes,”
stāsta Jelgavas novada Jaunsvirlaukas pagasta Jaunrasu māju saimniece
Inese Saulāja, kuras “Superdentes kečupu” nu jau gadu kā var novērtēt ne
vien ģimene un radi, bet arī plašāks interesentu loks.
Foto: Raitis Puriņš. Visu rakstu lasiet 31. augusta “Zemgales Ziņās”
Esmu šokā
Vai tad laukos nav izsludināts ārkārtes stāvoklis ?
pirms 3 gadiem, 2017.08.31 12:12Resnais
latgalē ir. Ziedoņa republikā nav, kaut gan ceļi i bez lietus ir šausmīgi.
pirms 3 gadiem, 2017.08.31 16:34Priekulis
Cien. Resnais, vai Ziedonim garšo kečups ?
pirms 3 gadiem, 2017.08.31 16:58Tievais
Alkohols visādās zortēs. Der arī brāga
pirms 3 gadiem, 2017.08.31 21:59Džambo
Nākotnē, netālu no Staļģenes? Tas tač pavisam uz otru pusi ir..
pirms 3 gadiem, 2017.08.31 22:15:D:D:D
Ir arī tādi jēdzieni kā pagātne, tagadne, nākotne!
pirms 3 gadiem, 2017.08.31 22:19