Sagatavo gaļas pildījumu kā parastajiem tīteņiem. Kāpostu lapām izgriež biezākās dzīslojuma vietas.
Sagatavo gaļas pildījumu kā parastajiem tīteņiem. Kāpostu lapām izgriež biezākās dzīslojuma vietas. Biezsienu katlā kārto kāpostu lapas un gaļas masu. Ēdiens būs garšīgāks, ja starpā liks arī saldo piparu un tomātu šķēles. Pēdējā ir kāpostu kārta. To pārlej ar buljonu, ūdeni, krējumu vai tomātu mērces maisījumu. Sautē gatavu. Variants. Kāpostus sagriež salmiņos, bet no gaļas masas veido frikadeles, kuras apcep sakarsētā eļļa. Sautējamā katlā liek kārtās sagrieztos kāpostus un frikadeles. Pēdējā ir kāpostu kārta. Tālāk sautē līdzīgi kā iepriekšējā receptē.