Karameles kūst Jelgavā

Marcipāna suvenīru izlase un augļu torte ar divu veidu krēmu. Šāds bija iepriekš Ķīpsalā, bet pirmo reizi Jelgavas Amatu vidusskolā notikušā konkursa «Jaunais profesionālis» uzdevums. Vakar visas dienas garumā tajā sacentās septiņi labākie topošie konditori no Daugavpils, Liepājas, Preiļiem, Kuldīgas, Ogres, Rīgas un Jelgavas. Vienlaikus viņu pasniedzēji mācījās gatavot karameļu dekorus un plastisko masu mežģīnes kāzu tortēm. «Dalībnieku līmenis ir ļoti augsts – veidojas laba konkurence!» profesionālo skolu audzēkņu veikumu slavē konditorejas «JS Heis» un «Pavāru kluba» pārstāve Jekaterina Dorožko. ◆ L.Antoneviča, Foto: Agris Samcovs

Citu datumu laikraksti

  • Pirmie zobi jau ir

    Vecmāmiņas dzintara krelles neatdot uzpircējiem aicina Kalnciema «Dzintaru darbnīcas» īpašniece Daiga Brila Pērn 16. maijā ar vienu latu lielu...

  • Polise: aprēķins un risks

    Pagātnē un, iespējams, arī uz neatgriešanos ir laiks, kad teju katra iestāde un arī firmas saviem darbiniekiem pirka veselības apdrošināšanas...

  • Māmiņdiena ar «Rotiņu» un «Knīpām un knauķiem»

    Agijas Pizikas vadītais Jelgavas pilsētas pašvaldības iestādes «Kultūra» bērnu vokālais ansamblis «Rotiņa» koncertē dažādās pilsētas vietās, un...