Maizes auss jeb pelmenis garšīgāks būs mājās gatavots

Katram no mums tā vai cita ēdiena iepazīšana un garšas atmiņas noteikti ir atšķirīgas. Pelmeņi nebūs izņēmums. Kādam visgaršīgākie šķiet bērnībā omes gatavotie, citam – veikalā pirktie, vēl citam tās būs atmiņas no ceļojuma, kur baudīta......

(Rakstā ir 4921 simboli...)

Lasīt visu rakstu...

Citu datumu laikraksti

  • Emocionālā vardarbība. Par to ir jārunā!

    Emocionālā vardarbība ir tēma, par kuru ir jārunā, jo tā būtiski iespaido sievietes upures veselību un pat dzīvību, kā arī apdraud bērnu attīstību,...

  • Dienvideiropas valstī notur mīlestība

    Pat pelēkie, drēgnie un vējainie laika apstākļi gadumijā neaptumšoja Lienes Treilopas sajūsmu par atkalredzēšanos ar tuviniekiem un dzimteni....

  • Deja ar cenām un solījumiem

    Pērn pārtikas nozari skāra gan globālie procesi, kas ietekmēja graudu un piena cenas, gan Latvijas politiķu centieni mainīt normatīvos aktus, neņemot...

  • Darba Uzvara

    Pirms 40 gadiem1977. gada 8.–12. janvārīSlejas jaunceltņu spāres«Ir laba tradīcija: jaunajā gadā – jaunas celtnes. Lauku celtnieki tai uzticīgi arī...

  • Uzspēlējam zoli!

    «Zole ir inteliģenta kāršu spēle, kas attīsta ne tikai loģisko domāšanu, prāta spējas un atmiņu, bet arī cilvēka personību» – no portālā «Mana balss»...

  • Horoskopi

    6.–12. janvārisAuns ◆ Brīvdienās prieku sagādās vērtīgs ieguvums. Līdzcilvēku atbalsts radīs vēl lielāku pārliecību par savu talantu. Darbavietā...

  • Latvisks ziemas našķis – putraimdesa

    Iespējams, tradīcija gatavot putraimdesas tieši ziemā radusies tādēļ, ka, gadu miju gaidot, mūsu senčiem neiztrūkstošas bija cūku bēres, kur tad arī...