Plītsstūris

Sautēti reņģu veltnīši.

Sautēti reņģu veltnīši 1 kg svaigu reņģu, 1/2 glāze skāba krējuma, 1/2 glāze tomātu mērces, zivīm domāts garšvielu maisījums, 2 sīpoli. Reņģes notīra, izņem asakas. Zivju filejās iekaisa nedaudz garšvielu un saritina veltnīšos ar ādu uz āru. Kārto pannā, pārliek ar apceptu sīpolu gredzeniem un pārlej ar krējuma un tomātu mērces maisījumu. Sautē uz mazas uguns apmēram 15 – 20 minūtes. Var ēst gan karstus, gan aukstus.

Citu datumu laikraksti

  • Vai jaunās tehnoloģijas ietekmē mūsu veselību?

    Pasaules popmūzikas megazvaigznes Madonnas meitai vēl nebija izšķīlušies pirmie zobiņi, kad ekstravagantā māte pasaulei ar informācijas līdzekļu...

  • Sniegs un ledus – skaisti, bet skarbi

    Mūsu klimatiskie apstākļi ir ļoti mainīgi – vakar sals knieba ne pa jokam, bet šodien jau velk uz atkušņa pusi.Mūsu klimatiskie apstākļi ir ļoti...

  • Meklē piederīgos

    Jelgavas Municipālā policija lūdz atsaukties mirušā Riharda Kronberga, dzimuša 1949. gadā, dzīvoja Jelgavā, Uzvaras ielā 63/65 – 3, atrasta Jelgavā,...

  • Veļu, rotas vai smaržas?

    Kas var drūmā dienā vai ikkatrai sejai likt uzplaukt platā smaidā? Ko ar nepacietību visi gaida svētku vakarā? Nu, protams, dāvanas!Kas var drūmā...

  • Vērtīgākā dāvana manā dzīvē

    Jānis, strādā firmā: Atminos, ka apmēram pirms 20 gadiem saņēmu krustmātes dāvinātu jauku plīša lācīti.Jānis, strādā firmā: Atminos, ka apmēram pirms...

  • Dzimst Ziemassvētku laika bērniņi

    Jelgavas slimnīcas Dzemdību nodaļā 27. decembrī puiku dzemdēja Rita Kiseļuna.Jelgavas slimnīcas Dzemdību nodaļā 27. decembrī puiku dzemdēja Rita...