Baltmaize ar zaļumiem. Rauga mīklu izrullē 1 cm biezumā.
Baltmaize ar zaļumiem Rauga mīklu izrullē 1 cm biezumā. Pārsmērē ar izkausētu sviestu un pārkaisa ar sīki sakapātiem zaļumiem (dilles, pētersīļi u.c.). Satin ruleti, savienojuma vietu liek uz plāts. Pārziež ar stipru tēju vai olu, pārkaisa ar ķimenēm. Cep gatavu. Ar sēnēm pildīti kartupeļi Lielus kartupeļus rūpīgi nomazgā un vāra gandrīz mīkstus. Tiem izdobj vidiņus. Dobumus pilda ar saceptām sēnēm un sīpoliem. Kartupeļus kārto veidnē, pārlej ar buljonu vai krējumu un majonēzi, pārkaisa ar rīvētu sieru. Cep karstā cepeškrāsnī apmēram 15 minūtes. Pasniedzot pārkaisa ar dillēm.