No 25. augusta līdz 1. septembrim Pārtikas tehnoloģijas fakultātes dekāne profesore Daina Kārkliņa Vīnē piedalīsies 17. starptautiskajā uztura zinātnes kongresā «Uztura modernie aspekti, pašreizējās zināšanas un nākotnes perspektīvas».
No 25. augusta līdz 1. septembrim Pārtikas tehnoloģijas fakultātes dekāne profesore Daina Kārkliņa Vīnē piedalīsies 17. starptautiskajā uztura zinātnes kongresā «Uztura modernie aspekti, pašreizējās zināšanas un nākotnes perspektīvas» un uzstāsies ar referātu «Pārtikas produkcijas patēriņa izmaksas Latvijā». Kongresā tiks runāts par uztura vīzijām 21. gadsimtā, molekulāro bioloģiju un pārtikas bagātinātājiem, piedevām. Dekāne uzsver, ka liels ieguvums, apmeklējot kongresu, būs ziņas par tendencēm attiecīgajā zinātnes nozarē un jauni kontakti.