Spageti ar vistu aknām

250 g spageti, 200 – 300 g vistu aknu, 2 ēdamkarotes olīveļļas, 40 g sviesta, 2 ķiploka daiviņas, 1 sīpols, 40 siera. Spageti novāra sālsūdenī, notecina, pievieno olīveļļu, smalki sakapātus ķiplokus un samaisa.

250 g spageti, 200 – 300 g vistu aknu, 2 ēdamkarotes olīveļļas, 40 g sviesta, 2 ķiploka daiviņas, 1 sīpols, 40 siera. Spageti novāra sālsūdenī, notecina, pievieno olīveļļu, smalki sakapātus ķiplokus un samaisa. Vistu aknas un sīpolus apcep sviestā. Apkaisa ar sāli un svaigi maltiem melnajiem pipariem. Uz šķīvja liek karstus spageti, vidū saceptās aknas. Visu pārkaisa ar rīvētu sieru. Pasniedz ar svaigiem dārzeņu salātiem.

Citu datumu laikraksti

  • Daces dzīves aicinājums

    Kad vairs tikai nedēļa palikusi līdz gada romantiskākajiem svētkiem – Valentīna dienai –, vārdadienas atzīmē Daces, Dārtas, Doras.Kad vairs tikai...

  • Daiļamata meistariem jāreģistrējas

    Lasītāja interesējas, kādas ir iespējas realizēt savus rokdarbus – adījumus, tamborējumus. Kādi dokumenti jākārto, lai tos varētu pārdot dažādos...

  • Ja dzīvniekam nav saimnieka

    Kādas mājas vecākā vēlējās noskaidrot, kas mūsu pilsētā nodarbojas ar klaiņojošu dzīvnieku izķeršanu.Kādas mājas vecākā vēlējās noskaidrot, kas mūsu...