Tas tik ir loms!

Vakar no rīta, ar laivu iebraukuši Lielupē, varenu lomu – desmit kilogramu smagu līdaku – ar spiningu izvilkuši divi vīri – Andris Misters un Pēteris Šveisbergs.

Vakar no rīta, ar laivu iebraukuši Lielupē, varenu lomu – desmit kilogramu smagu līdaku – ar spiningu izvilkuši divi vīri – Andris Misters un Pēteris Šveisbergs. «Jā-ā, un tas nemaz nav makšķernieku stāsts...,» pārliecinās Jelgavas Ledus halles direktors Rodijs Trankalis.

Citu datumu laikraksti

  • Kāpostu un maltās gaļas kārtojums

    Sagatavo gaļas pildījumu kā parastajiem tīteņiem. Kāpostu lapām izgriež biezākās dzīslojuma vietas.Sagatavo gaļas pildījumu kā parastajiem tīteņiem....

  • «Baltā spieķa» biedrībai – jubileja

    Ir pagājuši 75 gadi, kopš cilvēki ar smagiem redzes traucējumiem apvienojušies un izveidojuši savu biedrību.Ir pagājuši 75 gadi, kopš cilvēki ar...

  • Aizsaulē aizgājis

    Ivars Avots (dz. 1938. g.) – izvadīšana 12. oktobrī plkst.14 Vilces kapsētā.Ivars Avots (dz. 1938. g.) – izvadīšana 12. oktobrī plkst.14 Vilces...

  • Helga grib būt liela

    Šodien pilni prieka un svētku pacilātības ir Elgari, Elgas un Helgas, jo pienākusi viņu vārdadiena. Apsveicam!Šodien pilni prieka un svētku...

  • Mājdzīvniekiem vajag saimniekus

    Lauksaimniecības universitātes Veterinārmedicīnas fakultātes klīniskajā institūtā K.Helmaņa ielā 8 pagaidu dzīvesvietu ir atradušas divas mīlīgas...

  • Sporta svētki diabēta pacientiem

    Latvijas Diabēta aprūpes jauno tehnoloģiju centrs 27. oktobrī organizē Latvijas 1. Diabēta sporta svētkus.Latvijas Diabēta aprūpes jauno tehnoloģiju...

  • Kastanis ārstē

    Īstais laiks kastaņu lasīšanai. Bērni tos izmanto rotaļām, bet gados vecāki cilvēki brūnos bumbuļus aplej ar degvīnu vai skudru spirtu un ar iegūto...

  • Aizsaulē aizgājuši

    Inguna Grīnšpone (dz. 1960. g.) – izvadīšana 6. oktobrī plkst.15.30 Baložu kapsētā.Inguna Grīnšpone (dz. 1960. g.) – izvadīšana 6. oktobrī...

  • Cukurotas ābolu šķēlītes savā sulā

    Šādi konservētus ābolus uz redakciju atnesa kāda mūsu lasītāja, kas tos gatavo pēc Edītes tantes receptes.Šādi konservētus ābolus uz redakciju atnesa...