Tomāti ziemai

Sagrieztus tomātus cieši sapilda puslitra burciņās. Katrā burciņā ieber pustējkaroti sāls un atstāj uz nakti.

Sagrieztus tomātus cieši sapilda puslitra burciņās. Katrā burciņā ieber pustējkaroti sāls un atstāj uz nakti. Pasterizē 80 grādu temperatūrā 10 – 15 minūtes. Ziemā ēd ar krējumu kā svaigus.

Citu datumu laikraksti

  • Nopietni nenopietnā Anna

    Šodien vārdadienā mīļi sveicam visas Annas, Annijas un Ances!Šodien vārdadienā mīļi sveicam visas Annas, Annijas un Ances! «Viņa ir tas cilvēks, kas...

  • Ja Annās līst – būs slapjš rudens

    Jau sen mūsu senči Annas dienu iezīmējuši ar dažādiem novērojumiem un ticējumiem, kas saistīti ar aitām.Jau sen mūsu senči Annas dienu iezīmējuši ar...

  • Garšīgais «Zvejnieku kokteilis»

    Nemaz ne tik sen – 13. jūlijā – mazā Latvija atkal «līgoja». Taču šoreiz nevis par godu Jānim, bet gan varenajai jūrai. Diemžēl tradicionālo...

  • Iesaistieties emblēmu konkursā!

    Jelgavas Ražotāju un tirgotāju asociācija izsludina konkursa «Jelgavas veikalnieks un krodzinieks» emblēmu konkursu.Jelgavas Ražotāju un tirgotāju...

  • Aizsaulē aizgājuši

    Mihails Ļaksa (dz. 1938. g.) – izvadīšana 26. jūlijā plkst.14 no Melderu ielas 50 Kalnciemā uz Jaunciema kapsētu.Mihails Ļaksa (dz. 1938. g.) –...

  • Pirmā vārdadiena 22 gadu vecumā

    Ejot garām mājas logiem, jūtama smalkmaizīšu un kafijas aicinošā smarža. Tur dzīvo Jēkabs ar Žaklīnu. Neaizmirstiet viņus šodien apciemot un novēlēt...